X

Autentificare cont

Tine-ma minte

Ati uitat parola? Click aici pentru a recupera user/parola

Nu aveti cont?
X

Recuperare user/parola

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

Cont abonat Creare cont nou
PortalCodulFiscal.ro
Portal actualizat la 24 Martie 2018
 • Testare gratuita
 • Convinge-te de profesionalismul specialistilor.
  Testeaza acum cel mai eficient serviciu on-line de consultanta personalizata.
 •   « Martie 2018 »  
  D L M M J V S
  1
  710 
  11 1213 14 1516 17 
  18 19 20 21 22 23 24 
  25 2627 28 29 3031 
 • Subiectul saptamanii
 • Foi de parcurs
  O societate comerciala SRL, care are obiect de activitate transport intern si international de marfuri si activitate de curierat in tara, are sisteme de monitorizare prin GPS si alte sisteme de monitorizare. Este obligatoriu sa intocmeasca ... ...
  mai mult


Termeni si conditii

Termenii si conditiile se refera exclusiv la website-ul PortalCodulFiscal.ro.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea PortalCodulFiscal.ro, un proiect Rentrop & Straton.

Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre PortalCodulFiscal.ro, un proiect Rentrop & Straton, nu mai utiliza acest web site.

Accesul la informatiile prezentate in PortalCodulFiscal.ro se face pe baza de abonament platit pentru o luna, trei luni sau un an sau prin achitarea costului de vizualizare a unui singur raspuns.

Garantie 30 de zile – In termen de 30 de zile de la achizitionarea abonamentului, daca nu sunteti multumit de calitatea informatiilor din portal, puteti renunta la abonament, iar noi va returnam contravaloarea acestuia.

Proprietate intelectuala
Continutul, designul, structura, precum si materialele PortalCodulFiscal.ro apartin Editurii RENTROP & STRATON si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.
Continutul site-ului PortalCodulFiscal.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand, dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a PortalCodulFiscal.ro, un proiect Rentrop & Straton. Materialele publicate si continutul PortalCodulFiscal.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
RENTROP & Straton isi rezerva dreptul de a pretinde daune pentru prejudiciile suferite prin preluarea fara drept a textelor sale de catre terte persoane.

PortalCodulFiscal.ro isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul website-ului in functie de schimbarile ce au loc in domeniile acoperite.

PortalCodulFiscal.ro nu este responsabil de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din acest website.

PortalCodulFiscal.ro nu este responsabil pentru niciun fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale website-ului.

PortalCodulFiscal.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informatiilor furnizate de terte parti pe website.

PortalCodulFiscal.ro isi rezerva dreptul de a raspunde unui numar de maximum 30 intrebari unui utilizator cu cont activ platit pentru abonamentul pe 12 luni.
PortalCodulFiscal.ro isi rezerva dreptul de a raspunde unui numar de maximum 15 intrebari pe unui utilizator cu cont activ platit pentru abonamentul pe 6 luni.
PortalCodulFiscal.ro isi rezerva dreptul de a raspunde unui numar de maximum 8 intrebari unui utilizator cu cont activ platit pentru abonamentul pe 3 luni.

Intrebarile se raporteaza pentru luna urmatoare. Ne rezervam dreptul de a nu raspunde intrebarilor ce depasesc numarul alocat abonamentului detinut.

Programul CONSULTANTEI TELEFONICE pentru anul 2017:

Ianuarie: 20
 
Februarie: 3, 17
 
Martie: 2, 16, 30
 
Aprilie: 13, 27
 
Mai: 11, 25
 
Iunie: 8, 22
 
Iulie: 6, 20
 
August: perioada de concedii
 
Septembrie: 14, 28
 
Octombrie: 12, 26
 
Noiembrie: 9, 23
 
Decembrie: 7

PortalCodulFiscal.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.


Nota de Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Rentrop & Straton - Informatii Specializate are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de a trimite corespondenta, de a onora comenzile si de a realiza statistici proprii.

Esti obligat(a) sa furnizezi datele, acestea fiind necesare onorarii comenzii. Refuzul tau determina imposibilitatea plasarii pe acest site a comenzii tale si a prelucrarii ei.

Te rugam sa adresezi intrebari concrete, pentru a putea primi raspunsuri la fel de concrete.
Te mai rugam sa adresezi intrebari doar din domeniile acoperite de acest portal, si anume: contabilitate, fiscalitate, TVA, impozit pe profit, TVA, contributii, alte taxe și impozite etc.
Ne rezervam dreptul de a nu lua in considerare intrebarile care NU tin de unul dintre aceste domenii.


Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: Serviciul Comercial si Serviciul Marketing - Baze de Date din cadrul firmei Rentrop&Straton - Informatii Specializate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, poti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la Ghiseul Extern 3, O.P. 39, Sector 3, Bucuresti. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Datele tale nu vor fi transferate în alta tara.

Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cât mai curând posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 


Nota asupra inregistrarii unui username si a unei parole:

In masura in care pentru accesarea Site-ului sunt necesare inregistrarea unei parole si a unui username, Utilizatorul nu va putea utiliza aceste informatii decat pentru propriul acces, fiind interzisa cu desavarsire divulgarea acestora catre alte persoane. De asemenea, Utilizatorul trebuie sa ia toate masurile necesare pentru ca acest gen de informatii sa nu poata fi utilizate de catre alte persoane in mod abuziv.

Administratorul accepta, in sensul celor de mai sus, ca Utilizatorul sa poata folosi parola de acces si username-ul sau pentru maximum 3 (trei) posturi de lucru/adrese IP (corespunzatoare, de exemplu, unui post de lucru de serviciu, postul de lucru de la domiciliu/resedinta si un post de lucru mobil – laptop/tableta/telefon mobil). Cu toate acestea, accesarea nu va fi posibila, in mod simultan, de pe doua posturi de lucru.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a acestor prevederi, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, nefiindu-i imputabila  nicio responsabilitate pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.”

 

 • Newsletter GRATUIT
 • Aboneaza-te GRATUIT la newsletter-ul PortalCodulFISCAL.ro.
   
  Aboneaza-te acum si primesti GRATUIT Raportul Special "Noutati fiscal-contabile 2018".
  Noutati fiscal-contabile 2018
x