Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
X

Autentificare cont

Tine-ma minte
Ati uitat parola? Click aici pentru a recupera user/parola
Nu aveti cont?
X

Recuperare user/parola

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

X

Deblocare automata cont

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

Contul meu Inregistrare cont Feedback clienti
PortalCodulFiscal.ro
Portal actualizat la 5 Mai 2024
  • Testare gratuita
  • Convinge-te de profesionalismul specialistilor.
    Testeaza acum cel mai eficient serviciu on-line de consultanta personalizata.
  •   « Mai 2024 »  
    D L M M J V S
    1011 
    12 13 14 1516 17 18 
    19 2021 22 23 24 25 
    26 2728 29 3031


2 spete pentru codul CAEN 8361

Iul102014

Activitate de restaurant. Tipul de inventar utilizat. Monografie contabila

de Otilia Roman valabil la 10 Iul 2014
Intrebare: Entitatea cu activitate de agentie imobiliara se autorizeaza pe cod CAEN pentru Restaurant. Ce inventar este corect a se folosi la restaurant (permanent sau intermitent) tinand cont ca la agentie se foloseste inventarul permanent? Care este monografia completa cu descarcare de gestiune pentru cele doua activitati, tinand cont ca la restaurant se achizitioneaza materii prime pentru preparare dar ...
Iul092014

Cota redusa TVA 9% la paine si faina in cazul unui restaurant

de Georgeta Serban-Matei valabil la 09 Iul 2014
TVA
Intrebare: Entitatea detine un restaurant la care serveste mancare si bauturi. Care este cota de TVA tinand cont ca se achizitioneaza si se vand produse de panificatie (faina, paine, chifle etc.)? Mai sunt si alte produse la care ar putea diferi cota de TVA?