Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
X

Autentificare cont

Tine-ma minte
Ati uitat parola? Click aici pentru a recupera user/parola
Nu aveti cont?
X

Recuperare user/parola

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

X

Deblocare automata cont

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

Contul meu Inregistrare cont Feedback clienti
PortalCodulFiscal.ro
Portal actualizat la 21 Mai 2024

Regulamentul UE 1169 din 2011

Raspuns oferit de
Irina Dumitrescu

Irina Dumitrescu
Consultant fiscal, Expert contabil
valabil la 28 Feb 2017

Intrebare: Pentru o firma cu activitate de catering este obligatoriu ca pe lista de meniu sa se afiseze nr. de calorii al fiecarui produs (conform reglementarilor legale). Ce alte afisaje sunt obligatorii pe website si pe meniul de prezentare? Va rog sa ma ajutati cu legislatie in acest sens. Am inteles ca cei din Horeca au noi obligatii incepand cu 2017.

Tip societate: S.R.L.
Numar de angajati: 11-50 angajati
Platitoare TVA: Da
Cod CAEN: 5629

Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Clic aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor oferite de expertii PortalCodulFiscal.ro

Login utilizator

De ce sa te inregistrezi?

  • 47 de experti sunt la dispozitia ta 24 / 7 / 365!
  • Ai acces la o baza de date cu 90.000 intrebari si raspunsuri din contabilitate, fiscalitate, impozit pe salarii.
  • Toate informatiile din portal iti stau la dispozitie oricand si din orice locatie!
  • Accesul total in portal consultanta personalizata te costa acum doar 4 lei/zi, TVA inclusa.
  • Consultanta oferita de specialistii PortalCodulFiscal.ro
SMS
VIZUALIZATI INSTANT acest raspuns, platind prin SMS!
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Sau CLICK AICI pentru a alege varianta de Abonament pentru 3, 6 ori 12 luni. Veti putea adresa intrebari in mod direct consultantilor si veti putea vedea toate intrebarile si raspunsurile din site. Peste 700 de contabili folosesc zilnic site-ul nostru.

Newsletter PortalCodulFiscal.ro

Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul PortalCodulFiscal.ro si primesti cadou Raportul special "Intreprinderi legate
Impozit micro sau impozit pe profit?"
!

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Intrebari similare din categoria Contabilitate Monografii

Iun252019

Monografie contabila restaurant si bar

de Nicolae Liviu valabil la 25 Iun 2019
Intrebare: Va rog sa-mi dati monografia contabila pentru o societatea care este microintreprindere, platitoare de TVA si care are restaurant si bar. 
Aug312018

Evidenta stocuri restaurant. Reglementari contabile

de Olga Crevelescu valabil la 31 Aug 2018
Intrebare: Societatea este un restaurant, aprovizionarea de materie prima si de marfa o facem pe toata in contul de marfa 371 la pret de furnizor, vanzarea o facem toata prin 707. Este corect acest lucru find firma in domeniul horeca sau avem obligatia sa tinem materia prima separat la pret de furnizor si marfa in gestiune separata la pret de vanzare?
Iun292017

Bunuri lasate de debitor in pastrarea creditorului. Radierea debitorului. Soarta bunurilor ramase in posesia creditorului

de Constanta Popa valabil la 29 Iun 2017
Intrebare: Valorificarea bunurilor societatii debitoare, declarata insolventa, detinute in pastrare de societatea creditoare. Regia are un debitor a carui procedura de insolventa s-a incheit. S-a emis sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila, in octombrie 2015 prin care se dispune radierea societatii debitoare din Registrul Comertului. Societatea debitoare a lasat in pastrarea noastra bunuri de ...
Mai242017

Organizare cantina firma

de Constanta Popa valabil la 24 Mai 2017
Intrebare: Poate firma sa investeasca intr-o sala de mese in incinta firmei si sa gateasca (sau nu) mancare pentru angajati?
Apr072017

Incasari in numerar de catre persoanele juridice de utilitate publica (ONG)

de Dana Hristu valabil la 07 Apr 2017
Intrebare: Persoanele juridice de utilitate publica (sau de drept public) pot aplica aceleasi prevederi ca si institutiile publice, privind faptul ca incasarile in numerar ale unitatilor se fac pe baza de chitanta sau de alte documente cu functie similara aprobate de organele competente? Ma refer la cazul organizarii unui eveniment unde nu este posibila incasarea pe baza de bon fiscal.
Apr042017

Documente justificative emise de institutiile publice

de Costin A. Istrate valabil la 04 Apr 2017
Intrebare: In cazul organizarii unui eveniment la care se se achita o taxa de participare (persoane fizice si juridice), ce document justificativ se poate da persoanelor participante pentru taxa platita? Cazul 1: persoanele fizice care vor veni in ziua evenimentului si doresc sa intre, iar casieria este inchisa. Se pot utiliza bilete de intrare, cu serie si valoare fixa? Cazul 2: persoane fizice care ...