Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
X

Autentificare cont

Tine-ma minte
Ati uitat parola? Click aici pentru a recupera user/parola
Nu aveti cont?
X

Recuperare user/parola

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

X

Deblocare automata cont

Te rugam sa introduci adresa de email pe care ai folosit-o la inregistrarea contului tau.

Contul meu Inregistrare cont Feedback clienti
PortalCodulFiscal.ro
Portal actualizat la 5 Decembrie 2024

Metoda determinarii costului stocurilor la activitatile de bar

Raspuns oferit de
Alexandru Palaghia

Alexandru Palaghia
Expert contabil
valabil la 26 Nov 2024

Intrebare:


Stocul de marfa se poate tine in evidenta global valorica, la un bar sau e obligatoriu tinerea stocului de marfa cantitativ valoric?


Tip societate: S.R.L.
Numar de angajati: 10-49 angajati
Platitoare TVA: Da
Cod CAEN: 5610

Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Clic aici pentru a te convinge de utilitatea raspunsurilor oferite de expertii PortalCodulFiscal.ro

Login utilizator

De ce sa te inregistrezi?

  • 47 de experti sunt la dispozitia ta 24 / 7 / 365!
  • Ai acces la o baza de date cu 90.000 intrebari si raspunsuri din contabilitate, fiscalitate, impozit pe salarii.
  • Toate informatiile din portal iti stau la dispozitie oricand si din orice locatie!
  • Accesul total in portal consultanta personalizata te costa acum doar 4 lei/zi, TVA inclusa.
  • Consultanta oferita de specialistii PortalCodulFiscal.ro
SMS
VIZUALIZATI INSTANT acest raspuns, platind prin SMS!
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Sau CLICK AICI pentru a alege varianta de Abonament pentru 3, 6 ori 12 luni. Veti putea adresa intrebari in mod direct consultantilor si veti putea vedea toate intrebarile si raspunsurile din site. Peste 700 de contabili folosesc zilnic site-ul nostru.

Newsletter PortalCodulFiscal.ro

Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul PortalCodulFiscal.ro si primesti cadou Raportul special "Intreprinderi legate
Impozit micro sau impozit pe profit?"
!

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016


Intrebari similare din categoria Stocuri

Sep172024

Inventar intermitent activitate de restaurant

de Gina Popescu valabil la 17 Sep 2024
Intrebare: Societatea noastra a primit Autorizatia de functionare pentru activitatea de restaurant, ca urmare, trebuie stabilita procedura contabila pentru parcursul stocurilor pentru preparatele servite. In prima faza restaurantul o sa serveasca doar cateva preparate (nu o sa existe meniu A la Carte) o sa se serveasca Mic dejun, Pranz sau Demipensiune, standard, adica aceleasi feluri de mancare pentru ...
Apr122024

Achizitie intracomunitara cu ambalaje

de Olga Crevelescu valabil la 12 Apr 2024
Intrebare: Am achizitii intracomunitare de echipamente, cu livrare directa la clientul meu din RO. In foarte multe cazuri aceste echipamente vin ambalate pe paleti, paleti care raman la locul livrarii marfii. Paletii sunt specificati pe factura sau pe nota de transport a furnizorului extern cu valoare sau fara (se specifica doar modul de ambalare). Cum ar trebui sa evidentiem acesti paleti?
Apr092024

Tratamentul contabil al modificarii evidentei stocurilor in contabilitatea financiara

de Alexandru Palaghia valabil la 09 Apr 2024
Intrebare: Societatea de comert care are doua depozite (doar distribuie marfa catre cele doua magazine, fara punct de desfacere) si doua magazine (desfacere cu amanuntul), cu evidenta stocurilor la toate patru global valorica. Se face trecerea de la evidentiere stocurilor global valorica la cea cantitativ valorica pe baza de inventar. Avand in vedere ca de la depozite doar se livreaza pe baza de aviz ...
Nov282023

Scoatere din gestiune. Inregistrari contabile

de Anastasia Bogaciuc valabil la 28 Nov 2023
Intrebare: O societate care are ca domeniu de activitate intretinerea si repararea autovehiculelor are pe stoc piese auto (inregistrate ca marfa) care au fost montate pe masini dar care nu s-au potrivit si au ramas in magazie. Acestea nu putut fi returnate furnziorului intrucat in urma montajului au urme de folosire si au fost deteriorate. La inventarierea anuala administratorul doreste ca acestea sa fie ...
Nov032023

Posibilitatea vanzarii sub costul de achizitie a stocului de marfuri greu vandabile, tehnici comerciale de vanzare

de Amelia Dumitras valabil la 03 Nov 2023
Intrebare: Firma platitoare de TVA si impozit pe profit, detine un stoc vechi, nevandabil, mai vechi de 3 ani. Exista posibilitatea vanzarii acestuia mult sub pretul de achizitie?
Oct162023

Obligatii de inregistrare in SERSPAR

de Profeanu Laura valabil la 16 Oct 2023
Intrebare: SRL, cu activitati de prelucrare a carnii, are obligatia de a se inregistra in SERSPAR si de a transmite potrivit Legii 105/2023 stocurile lunare de productie? Mentionez faptul ca societatea achizitioneaza materia prima (carnea) pe care o proceseaza obtinand produse finite (salam, afumaturi, toba, cremvursti etc.) pe care le vinde clientilor (agenti economici) care detin magazine specializate.