Lipsa din gestiune
Am preluat evidenta contabila pentru o cofetarie si verificand soldurile am observat ca la contul 371 este un stoc foarte mare. Verificand rulajul contului am descoperit ca societatea avusese un punct de lucru pe care l-au inchis anul trecut. Contabila de atunci a inchis contul de marfa aferent punctului de lucru transferand soldul in contul analitic aferent unui alt punct de lucru (acelasi lucru l-a facut si conturile aferente, respectiv 378 si 4428). Care este metoda corecta si baza legala pentru a scoate din evidenta lipsa in gestiune. Mentionez ca sunt produse de cofetarie care, oricum, sunt perisabile si este o suma destul de mare. Multumesc!
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Creeaza un CONT de TESTARE GRATUITA pentru a avea acces la toate raspunsurile din PortalCodulFiscal.ro, completand formularul de mai jos. (Poti vedea exemple de raspunsuri cu un Click AICI)
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Newsletter PortalCodulFiscal.ro
Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul PortalCodulFiscal.ro si primesti cadou Raportul special "Legea Austeritatii 2025. Raspunsuri pentru contabili"!